Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní pěvecká diva Iveta Bartošová (†48) se bojí policie zhruba stejně hodně jako doktorů, pohledu na prázdné lahve nebo bubáků pod postelí. Proto není divu, že jí nedělá moc dobře, že se o ni strážci zákona začali horlivě zajímat. „Iveta musela vypovídat na policii. A bude tam muset znovu,“ potvrdil Super.cz její milenec Josef Rychtář (65), který má minimálně z jednoho výslechu obrovskou radost.

„Všichni dobře víme, jak nerada má Iveta jednání s takovými institucemi. Už jsme tam jednou ale museli spolu, protože mě někdo z televize Prima udal kvůli podezření, že modřinu, kterou měla Ivetka před pár měsíci, když pro ni přijela záchranka, jsem jí udělal já. U jejího výslechu jsem nebyl přítomen, nevím co říkala,“ řekl nám Rychtář, který je ale z tohoto kroku nesmírně potěšený. „Je to pro mě víc než dobře. Kdybychom se spolu rozešli a Iveta by pak nedejbůh zkoušela vyprávět, jak jsem ji bil a ubližoval jí, budu mít černé na bílém, že nehovoří pravdu. Je to pro mě jakási jistota, že mě nebude moci nespravedlivě očerňovat,“ dí Rychtář.

Další výslech čeká kvůli bolavému ramínku nezpívající zpěvačku ještě tento týden. „Již ji několikrát kontaktovala znovu policie, bude se muset na základě předvolání dostavit k dalšímu výslechu. Jde o trestní oznámení, které na mě podala manželka, když se nedávno potkala s Ivetou na služebně. Řekla policii, že jsem jí vyhrožoval,“ diví se Rychtář jednání své ženy, která mu prý přitom během incidentu uštědřila pár dobře mířených facek.

Jenže Bartošová se nemusí výslechu nijak bát. „Je považována za mou přítelkyni, tudíž za osobu blízkou, a když nebude chtít vypovídat, může svědectví policii upřít. A nic se jí nestane,“ dodal Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám