Hlavní obsah
Článek

Herce, tanečníka, sportovce a náruživého motorkáře jsme zvyklí vídat v uhlazeném účesu s úhlednou patkou. Ovšem kvůli roli Michala, otce dvou puberťáků v netradičním seriálu Sex O´Clock, se rozhodl výrazně změnit image.

„Krásnej účes, co? Já věděl, že budu téměř souběžně točit pro stejnou televizi jiný projekt, takže jsem si říkal: jak já se odliším? Vždyť se můžu akorát oholit. A maskérka přišla s návrhem, jestli by mě nemohla natočit,“ řekl Jan Révai (49) Super.cz.

Byl prý připravený na cokoliv, klidně by šel i dohola. Takže nápad, že mu natočí vlasy, se herci okamžitě zalíbil. „A ono to fungovalo, až jsem byl překvapený,“ dodal k neobvyklé změně účesu, který se ovšem dokonale hodí k jeho roli.

Když nás zajímalo, jestli mu udělala trvalou, aby vlasy dobře držely, upřímně odpověděl. „Já nevím, co trvalá znamená. Prostě jsem měl natočené vlasy na natáčkách. Něco dodělávala ještě kulmou.“

Na desetidílném seriálu o pubertě a dospívání, ale i o problémech dospěláků, na české poměry hodně přidrzlém a otevřeném, režisérka a producentka Karolina Zalabáková intenzivně pracovala pět let. A nás při projekci mimo jiné zaujalo, že Révai má v seriálu podobný účes jako jeho tchyně Greta, kterou hraje Jana Švandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám