Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvář, na kterou jste právě pohlédli, patří osmnáctileté studentce Florence Colgate z anglického Kentu. Právě tato dívka má podle propočtů nejkrásnější a nejdokonalejší tvář Velké Británie a podle některých zahraničních médií dokonce celého světa. Odborníci totiž vypočítali, že právě její obličejové proporce se nejvíce přibližují stanoveným ideálům. Jde především o poměry mezi jednotlivými částmi obličeje jako jsou oči, nos, ústa, brada a další. Obličej Florence je zkrátka maximálně symetrický, což se má zároveň rovnat dokonalé kráse.

Mladinká Britka je nejen krásná, a to i oficiálně, ale také je jedničkářka ve škole a ani práce se nebojí. O sobotách má brigádu v obchůdku s občerstvením Fish Bar's chips. Zároveň pokořila osm tisíc konkurentů, ze kterých byla vybírána proporcionálně nejdokonalejší tvář. Podmínkou bylo porovnávat tváře bez make-upu a nemít za sebou žádnou plastickou operaci.

Lidé z jejího okolí nyní s oblibou spekulují, že za krásou jejich sousedky jistě stojí svěží mořský vzduch, ale pravděpodobnější se zdá být skutečnost, že krásu zdědila Florence po své mamince, které je velice podobná.

Mezi celebritami patří mezi ženy s nejdokonalejšími obličeji zpěvačka Shania Twain, nebo herečky Liz Hurley a Jessica Alba.

Reklama

Další články

Načítám