Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka dvou dětí Lela Ceterová (34) by mohla z fleku dělat modelku spodního prádla. Což manželka bijce Karlose Vémoly (38) ukázala na svém instagramovém účtu, kde fanouškům odhalila svou štíhlou postavičku v červeném prádle.

„My ženy jsme se narodily proto, abychom byly silné a zároveň krásné. Tohoto se držím celý život. My ženy jsme lvice bojovnice a narodily jsme se proto, abychom zvládly všechno na světě,“ vzkázala skrze příspěvek, který sdílela na Mezinárodní den žen.

Netrvalo dlouho, co se u fotografie objevily spousty lichotek.

„Jako, taková kost po dvou dětech? Jste krásná,“ uvedla jedna z fanynek.

„Je pravda, že ti občas nějaké focení nebo líčení dle mého vkusu úplně nesedne. Ale tady je vidět, že jsi nádherná žena,“ napsala další.

Také sama Lela je se svou postavou spokojená, štíhlost přesto nestaví jako prioritu, jak nám prozradila před pár měsíci, když byla se svým manželem na svatební cestě.

„Věřím, že by to mohlo být lepší, ale důležitější je, že jsem spokojená a šťastná. Důležité je, že je člověk zdravý a šťastný,“ svěřila se pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám