Hlavní obsah
Článek

Katie Price (45) je milovnicí extrémů ve všech ohledech. Ať už jde o kosmetické procedury, zvětšování rtů, velikost poprsí či tetování, chce modelka stále víc a víc. Katie se zkrátka nespokojí s průměrností a poté, co koncem loňského roku podstoupila svou šestnáctou operaci prsou, si opět zajela do svého oblíbeného Thajska, odkud si přivezla další suvenýr v podobě nového tetování.

Podobně tomu bylo i loni v létě, když si ve stejné zemi nechala udělat obrázky pokrývající téměř celé stehno a velkou část břicha. Nyní tak přidala i koleno, kam si nechala vytetovat obrovský diamant ve tvaru srdce. Celý průběh pochopitelně řádně zdokumentovala a výsledkem i postupem práce se chlubila na sociálních sítích.

Modelka tentokrát vzala s sebou i nejmladší ze svých pěti dětí – devítiletého Jetta a osmiletou Bunny, které má s exmanželem Kieranem Haylerem. S prvním manželem, zpěvákem Peterem Andrem, má ještě syna Juniora (17) a dceru Princess (15). Jejím nejstarším dítětem je dvacetiletý syn Harvey, jehož počala během vztahu s bývalým fotbalistou Dwightem Yorkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám