Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nenechte se mýlit, i taková kráska jako Kate Hudson (45) je v civilu úplně normální ženou. Takhle ‚na pohodu‘ bez jakýchkoli příprav vyrazila na návštěvu za přáteli do jednoho z domů v kalifornském Brentwoodu. Přítomnost fotografů sice nečekala, ale ani tak ji jejich přepadovka nerozhodila a rozdávala úsměvy.

Dcera herečky Goldie Hawn dává ve volném čase přednost ležérnosti, a tak si vyšla v pohodlných džínách a svetru, vlasy smotala do drdůlku a make-up pro tentokrát zřejmě vynechala úplně. Přestože byla poměrně nenápadná, pozornosti fotografů stejně neunikla.

Kate patří mezi nejvyhledávanější hollywoodské herečky a v současnosti exceluje například v hitu Na nože: Glass Onion od Netflixu. Do toho zvládá péči o své tři děti, plánování svatby, povinnosti spojené s premiérami filmů, účast na týdnech módy i jiné společenské akce, a jak je vidět, nezapomíná ani na přátele.

V polovině února se Hudson vydala do New Yorku, kde si nenechala ujít hned několik módních show včetně přehlídky nové kolekce značky Michael Kors. Od roku 2021 je také zasnoubená s hudebníkem Dannym Fujikawou (36) s nímž má herečka svou nejmladší dceru Rani Rose (4).

Pro muzikanty měla přitom Kate vždycky slabost. Jejím prvním manželem byl frontman kapely The Black Crowes Chris Robinson, jenž je otcem jejího dnes již devatenáctiletého syna Rydera. S hlavním zpěvákem skupiny Muse Mattem Bellamym má ještě syna Binghama (11).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám