Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár měsíců si slovenská moderátorka Adela Vinczeová (43) s manželem Viktorem užívají zcela jiné role než ty před kamerou. Moderátorská dvojice se dočkala prvního dítěte. Podařilo se jim adoptovat miminko a mají za sebou první šťastné měsíce jako rodina.

O tom, jak svou novou životní roli zvládají, se nyní Viktor Vincze rozpovídal. Oba jsou hvězdami slovenské obdoby StarDance, která se jmenuje Let´s Dance. A zatímco Adela Vinczeová zastává roli porotkyně, Viktor je moderátor, skloubit tak vše dohromady rozhodně není jednoduché. Na velkém představení všech tanečních párů totiž chyběl, věnoval se otcovským povinnostem.

„Když se porotkyně vrátí pěkně nalíčená z tiskovky Let´s Dance, na které moderátor nebyl, neboť organizoval závody ve čtyřnožkování, stavěl bunkry, utíral, co vyšlo shora, zdola, nabídl nohu jako tréninkový nástroj ke šplhání, přesvědčoval, že nejen sladké jídlo je chutné jídlo, poskytl náruč na spánek a objetí v těžké chvíli, aby si to za chvíli celé zopakoval,“ svěřil se Viktor.

Moderátor se v posledních měsících na internetu stáhl do pozadí. Nyní poprvé, od té doby, kdy se stal otcem, nechal nahlédnout do nového života s děťátkem. Na fotce k příspěvku má v zubech hračku, přes rameno zase přehozenou plenku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám