Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozhodnutí britského krále Karla III. (75) vystěhovat z královského sídla Frogmore Cottage jeho syna Harryho (39) s manželkou Meghan (42) prý vzešlo pár dní po vydání jeho pamětí Spare. Přestože Harry v knize popsal mnohdy až příliš osobní detaily ze svého soukromí a nešetřil ani svého bratra Williama a jeho ženu Catherine, pohár trpělivosti jeho otce přetekl v momentě, kdy se Harry ostře navezl do jeho manželky Camilly (76).

Poznámky o králově celoživotní lásce, kterou Harry mimo jiné označil v televizním rozhovoru za padoucha, byly prý poslední kapkou. Pár dní po vydání knihy a mediální smršti, kterou tím Harry spustil, jeho otec rozhodl o tom, že si manželé sbalí své poslední ‚saky paky‘ v nemovitosti Frogmore Cottage, již po svatbě dostali k užívání od královny Alžběty II.

Král byl prý obzvlášť rozhořčen jeho tvrzením, že Camilla byla zodpovědná za únik některých informací do médií a byla ochotna navazovat vztahy s britským tiskem, což z ní činilo nebezpečnou osobu.

Poté, co princ Harry po odstěhování za velkou louži s manželkou Meghan roztočil kolotoč pomluv a ‚trýznivých vzpomínek‘ na poměry v královské rodině, dostal přitom prý jediné zásadní varování od svého otce. Král Karel III. mu dal důrazně najevo, že překročením pomyslné červené čáry by byla právě kritika jeho manželky Camilly, které trvalo dlouhé roky, než ji britský lid 'vzal na milost'.

Reklama

Další články

Načítám