Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Nela Slováková (34) si nedovede představit, že by každý den cestovala vlakem. Což o to, jízda vlakem jí vůbec nevadí, a někdy je určitě rychlejší než se v kolonách trmácet autem, vyděsilo ji ale nádraží v Přerově, kam se dostavila o půl hodiny dříve a dostala šílený strach z lidí, kteří se tam zrovna nacházeli.

„Jsem si ještě před dovčou střihla pracovní cestu do Zlína a z Přerova jsem se vydala vlakem rovnou do Prahy, v Přerově na vlakáči jsem se málem po*rala strachy,“ přiznala beze studu vítězka reality show Hotel Paradise.

„Mám pocit, že tady umřu, mám strach, je tady tak strašně moc divných lidí, přísahám, už chci být ve vlaku,“ svěřila se se zcela vážnou tváří fanouškům Slováková. Na vlak ale musela ještě nějakou dobu počkat, a tak se s kufrem v ruce otáčela kolem sebe snad z obavy, aby ji někdo nepřepadl.

„Přísahám, že jsem neměla větší strach než tady, ale jakože úplně, Přerov nádraží, vůbec si nedokážu představit tady jezdit každý den, a ještě večer a v zimě, jakože fakt si nedělám pr*el, mám strach,“ neustále opakovala Slováková, která nakonec vítězoslavně nasedla do vlaku, kde si se slovy, že „je zachráněna,“ dopřála skleničku vína.

Nyní už ale nepříjemný zážitek hodila za hlavu a užívá si pohodu a relax v Dubaji, kde opožděně slaví 33. narozeniny. Do Dubaje pozvala i své kamarádky, kterým se postarala o bohatý program.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám