Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicole Kidman (56) měla chvíli volna, a tak si se svým manželem, muzikantem Keithem Urbanem, vyrazila na pláž v Sydney. A přestože má postavičku jako lusk, měli všichni přítomní smůlu. Herečka toho ze svého těla zrovna moc neukázala.

Australská kráska se za své tělo rozhodně nemusí stydět. Je velmi štíhlá a fotografové ji nedávno vyfotili i ve venkovní posilovně, kde si často po boku trenéra dává do těla. Na pláži by se tak určitě mohla objevit v mini bikinách a sklidila by úspěch. Nicole ovšem udělala pravý opak. Herečka se nejspíš hlavně kvůli ochraně před sluncem téměř celá zahalila.

Zatímco její manžel si celý den hověl v plavkách a ukázal své vypracované tělo, Nicole nejdříve odpočívala v košili a kraťasech, později se svlékla do plavek, jejichž látka ovšem dosahovala až ke krku a zahalené měla i obě paže. Plavky navíc měly i nohavičky. Nicole pak po celou dobu nesundala ani klobouk a sluneční brýle a při procházce po pláži si ještě zahalila nohy šátkem.

Herečka v současné době nejspíš odpočívá po své poslední práci, naposledy na Mallorce natáčela seriál Lioness, kde bude hrát agentku CIA Kaitlyn Meade.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám