Hlavní obsah
Článek

Tak tohle by bylo skoro až legrační, kdybychom neznali pozadí událostí. Jedna z nejštíhlejších českých hereček, Alice Bendová (50), propagovala zdravou výživu a nabízela poradenství o tom, jak se zdravě stravovat. Sama přitom váží sotva padesát kilo i s postelí a s váhou nikdy neměla neměla problém.

"Já nikdy žádné diety držet nemusela, jen, když jsem vážila pětapadesát kilo, připadala jsem si tlustá. Cíleně jsem ale hubla jenom po dětech," řekla Super.cz Alice Bendová, která spolu s Bárou Basikovou a Václavem Noidem Bártou pobíhala po pražském Smíchově a varovala před obezitou.

Ať už říká cokoli, na současnou muší váhu se dostala hlavně kvůli rozvodu s manželem Václavem Bendou, na něhož se provalila řada nevěr. "Snažíme se vše vyřešit co nejklidněji, hlavně kvůli dětem, ale občas se to nezadaří. Takže mám zase další dvě kila dole a to necvičím a ani se nehlídám v jídle," prozradila.

Manželé se sice snaží dohodnout, ale čas od času se v médiích probírá i špinavé prádlo z jejich dvanáctiletého soužití. Naposledy to bylo to, že si Alice z domu, kde s manželem bydleli, odvezla tolik zařízení, že jeho známým připadá, že je dům úplně vybílený. Alice se ale brání tím, že to byl nábytek, který nakoupila ona a manželovi stejně nechala kuchyň, saunu a koupelnu, které také platila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám