Hlavní obsah
Článek

Šestatřicetileté Britce Vikki Salmon se stala jen těžko uvěřitelná věc... Poté, co se po šestnácti dnech probudila z kómatu, uvědomila si, že ji přitahují ženy. Vikki se stala lesbičkou, která dnes žije se ženou. Sama přitom říká, že dříve byla blázen do mužů a její ložnicí jich prošlo nejméně dvacet.

Do kómatu mladá žena upadla poté, co se v červenci minulého roku vznítil její byt v Brinningtonu. Vikki ještě stačila zavolat hasiče, ale ona sama si nepamatuje, že by to udělala. Salmon měla od požáru popálené plíce a poté upadla do bezvědomí. Na osudný den si žena nepamatuje.

Šestnáct dní trvalo, než se na nemocničním lůžku probudila. Poté bylo však všechno jinak. Když se po čase setkala se svou lesbickou kamarádkou Julií Smith (25), uvědomila si, že ji najednou přitahuje. Od té doby spolu žijí.

„Byla jsem hodně na muže a ten den, kdy došlo k požáru, jsem dokonce měla rande. Ale od toho bezvědomí jsem vůči nim měla blok. Nikdy předtím jsem neměla tendence k homosexualitě a najednou jsem se probudila jako lesbička se vším všudy. Muselo to být tou nehodou, jiné vysvětlení mě nenapadá,“ přiznala bývalá zdravotní sestra.

„Chtěly bychom se vzít, ale je potřeba, abychom spolu byly aspoň rok. Byly jsme kamarádky, než se to stalo a teď jsme milenky. Většina lidí to nepřijala, ale jsme spolu už sedm měsíců. Říkala jsem jí, že je to jako kdyby mě posypala zamilovaným práškem,“  dodala Salmon.

Reklama

Další články

Načítám