Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnice žhavé reality show Love Island, zpěvačka, rapperka a herečka Mishala Orth ozdobila titulní stranu pánského magazínu Playboy. Půvabná playmayte se neváhala svléknout, na svůdných snímcích vystavila na odiv své přednosti.

Mishala má exotickou vizáž, ale jak sama říká, aby se cítila sebevědomě, nepotřebuje překrásné šaty, šperky, natož zkrášlovací zákroky. Vše, co ukázala, je tak dílem přírody. „I tak dokážu zářit. Není nic silnějšího než energie člověka,“ míní Mishala, která miluje cestování a plánuje si splnit jeden svůj velký sen.

„Od svých patnácti let jsem toho procestovala už opravdu dost. Co jsem si ale vždy chtěla zkusit, je sebrat se s partou kamarádů a jen tak s batohem si udělat měsíční poznávání různých destinací po celém světě,“ prozradila Mishala, jejíž snímky pro Playboy vznikly pod taktovkou fotografa Martina Šebesty.

Jak už jsme zmínili, Mishala se zúčastnila žhavé reality show Love Island. Tu se jí sice vyhrát nepodařilo, ale u diváků byla velmi oblíbená díky své bezprostřednosti a neustálé energii. Na její fotky z Playboye se podívejte do galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám