Hlavní obsah
Článek

Na moderátorku Ivetu Vítovou (40) se opět usmálo štěstí. Rok po rozchodu s manželem Jaroslavem jí do života vstoupil nový muž. O jejich vztahu zatím mluví s opatrností, nezastírá však, že je příjemné mít zase někoho po boku.

Informaci přinesl Blesk a Iveta ji Super.cz potvrdila. „S někým se vídám, je to fajn,“ řekla nám moderátorka s tím, že věci dává volný průběh. „Zatím nic zásadního neplánujeme, teď je mi hezky, je to fajn. A chtěla bych respektovat jeho přání, že nechce být v médiích, což naprosto chápu. Ne každý z toho má radost.“

Její společník má také dvě děti. Aby si všichni rozuměli, bylo pro Ivetu klíčové. „Děti se mají rády. Teď jsme dokonce strávili všichni společně několik dnů na Lipně, kde jsme byli lyžovat. Bylo to moc fajn,“ řekla Blesku.

Rozvod Vítových stále probíhá, pro Ivetu je vyčerpávající. „Věci se dějí, jen se měly stát už mnohem dřív. Člověk zjistí, že to je vlastně dobře, jen mě mrzí, že to mělo být už dávno. Psychicky už jsem na tom líp,“ řekla Super.cz moderátorka loni na podzim.

Jaroslava Víta si modelka vzala v roce 2011, mají spolu dceru Anetku a syna Matěje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám