Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ireland Baldwin (28) nikdy neměla daleko k tomu ukazovat své tělo. A jak je vidět, nehodlá s tím přestat ani v těhotenství. V zrcadle se vyfotila bez jediného kousku oblečení.

Modelka je v šestém měsíci těhotenství a právě v poslední době touží se svými fanoušky sdílet co nejvíc fotek svého bříška. Před týdnem se ukázala v bikinách, teď zašla ještě dál a kromě ručníku na hlavě se vyfotila úplně nahá. Odhalila tak nejen své rostoucí břicho, ale také svá tetování.

Ireland je dcerou Aleca Baldwina a Kim Basinger a své dítě čeká s muzikantem, který si říká RAC a jmenuje se André Allen Anjos. Budoucí maminka nedávno prozradila, že netušila, jak těžké bude těhotenství pro její mysl i tělo. Poděkovala právě svému příteli, bez kterého by prý přišla o rozum. Svým fanouškům také oznámila, že když se ona sama jmenuje „Irsko,“ chtěla by pokračovat v tradici svou dceru pojmenuje „Holandsko“ neboli Holland.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám