Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětatřicetiletý James Argent, který je ve Velké Británii známou televizní osobností, v roce 2021 podstoupil tubulizaci žaludku, díky níž se mu podařilo shodit neuvěřitelných 82 kilogramů. Trápila jej ale povislá kůže, což se nakonec rozhodl rovněž vyřešit operativně. Výsledek si nemůže vynachválit a říká, že se v ložnici konečně cítí sebevědomě.

Moderátor pořadu Good Morning Britain a bývalý aktér reality série The Only Way Is Essex se v minulosti potýkal nejen s přejídáním, které vedlo k tomu, že se dostal až na váhu 171 kilogramů, ale rovněž měl potíže s alkoholem a drogami. V roce 2014 jej kvůli drogám dokonce z uvedené série vyhodili. Po absolvování odvykací kůry do pořadu zase nastoupil. Nakonec byl její součástí osm let, ale působil i v řadě jiných pořadů a divadelních představení.

Loni to dal James dohromady s mladinkou italskou herečkou Stellou Turian, která je o sedmnáct let mladší, než on. Roky prý bojoval se ztrátou sebevědomí kvůli své nadváze a po shození přebytečných kil se situace o moc nezlepšila, jelikož mu zůstala viset kůže především v oblasti břicha. Pořád kvůli tomu například nosil koupací šortky ve velikosti XXXL, měl je vytažené až nad pupík a utažené šňůrkou, aby kůži zamaskoval.

Po plastice břicha ale říká, že se poprvé po letech těší na léto a v ložnici se konečně cítí sebevědomě. Jeho milostný život s osmnáctiletou partnerkou se prý zlepšil, jelikož si konečně zase věří.

„Vždycky se najdou určité partie, které si přejete zlepšit, nebo se vám nelíbí. Co se týče těla, jsem zase sebevědomý. Nechápejte mě špatně, stále se chci zlepšovat a chodit do posilovny a cvičit ještě víc a než bude léto, budu už naprosto sebejistý,“ říká James.

Reklama

Další články

Načítám