Hlavní obsah
Článek

Další z klanu Beckhamů je plnoletý. Osmnáctiny oslavil syn Cruz, který se fanouškům předvedl v hospodě se svým prvním legálním pivem. Nechyběli jeho bratr Romeo ani otec. A ukázal taky, co nejspíš ke svým zásadním narozeninám dostal.

Cruz Beckham je už třetím dospělým dítětem slavného páru Davida (48) a Victorie (50) Beckhamových. Na plnoletost si ještě počká jen jediná dcera Harper, které je jedenáct let. Ta také pravděpodobně chyběla na oslavě v londýnské hospodě, která byla nejspíš jen chlapskou záležitostí. Nedá se úplně věřit tomu, že by Cruz v minulosti nikdy pivo nebo jiný alkohol neochutnal, teď se s ním ale mohl vyfotit legálně.

Na snímku ale pozornost přitahuje i něco jiného než půllitr s pivem. Na ruce se Cruzovi skví hodinky luxusní značky, jejichž cena na e-shopech začíná na v přepočtu 878 tisících. Možná to byla náhoda, pravděpodobnější ale je, že právě tyto hodinky byly dárkem rodičů k synovým narozeninám a to, že se objevily na fotce, byl záměr.

Cruz slavil osmnácté narozeniny.

A jakým směrem se třetí syn slavného páru vydá? Cruze nejspíš čeká kariéra v hudebním průmyslu. Pracuje na svých vlastních písních a loni měl údajně podepsat smlouvu s Tap Music, firmou, která stojí za takovými jmény jako Dua Lipa, Ellie Goulding nebo Lana del Rey.

Související témata:
Cruz Beckham

Reklama

Další články

Načítám