Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý australský krasavec Jordan Barrett vyvolal u svých příznivců obavy, a to svou účastí na mnoha akcích spojených s týdnem módy v Londýně. Objevil se rovněž na nedávném udílení BRIT Awards. Šestadvacetiletý model totiž šokoval dramatickým úbytkem váhy, který se výrazně podepsal i na jeho tváři.

Jeho signifikantní maskulinní tvar obličeje se tak viditelně změnil. Kvůli propadlým tvářím ještě více vynikly jeho výrazné lícní kosti a čelist. Není žádným tajemstvím, že Jordan si naordinoval přísný cvičební režim a dietní plán. Loni v listopadu byl například viděn, jak cvičí v parku před známým maratonem v New Yorku.

Rodák z Queenslandu, kterého v roce 2016 server Models.com označil za modela roku a časopis Vogue o něm napsal, že je modelem nové éry, začínal v branži už ve čtrnácti a kromě profesních úspěchů, kdy byl tváří kampaní značek Tom Ford, Balmain, Versace, Coach, Moschino a řady dalších, na sebe často upozorňoval i divokým soukromým životem.

Přestože už v roce 2015 randil s Paris Hilton a později s Bellou Hadid či se Stellou Maxwell, v roce 2021 si vzal modela Fernanda Augusta Casablancase, s nímž byl v otevřeném vztahu celkem pět let. Loni se rozešli.

Reklama

Další články

Načítám