Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerství snoubenci Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) jsou milovníci cest do exotických krajin. Přestože jejich doménou jsou spíš kvůli jejich aktivní charitativní činnosti země v Africe, oslavit své zásnuby odjela celá rodina ve složení ‚Brangelina‘ a jejich šesti dětí na ekvádorské souostroví Galapágy. V tomto pozemském ráji si tak užívají zasloužené dovolené.

Zdroj z ostrova Santa Cruz uvedl pro magazín People: „Byli jsme informováni, že včera přiletěli na letiště Baltra. Poté se odebrali na cestu do soukromé vily na ostrovech.“ Osmičlenná rodina údajně přiletěla vlastním letadlem a luxusní jachtou se společně vydali do resortu Royal Palm Hotel.

Pro US Weekly pro změnu jiný zdroj uvedl, jak herečka na zásnubní prsten od svého dlouholetého partnera reagovala: „Angelina plakala a smála se zároveň.“ Od Brada dostala diamantový prsten, který sám navrhoval a nechal jej vytvořit známým klenotníkem Robertem Procopem. Jeho odhadovaná cena je kolem deseti miliónů korun.

Související témata:
Galapágy

Reklama

Další články

Načítám