Hlavní obsah
Článek

Tři měsíce poté, co v bytě u Jiřího Krampola (85) a Hany Krampolové (†59) došlo k pokusu o milostné sblížení s kamarádkou Janou Szabovou, jež skončilo policejním vyšetřováním baviče kvůli podezření ze znásilnění, Super.cz získal zvukový záznam toho, jak to v bytě ve skutečnosti probíhalo. Je velice nekvalitní, přesto je na něm zřetelně poznat, že si znásilnění Szabová vymyslela. Navíc se zdá, že pořádně nabančila Krampolové!

Kdyby Szabovou Krampol skutečně znásilnil, asi by na nahrávce drsně neútočila na Krampolovou, ale na něj, a s hercem by se způsobně neloučila. Záznam prakticky prokazuje jeho nevinu a ženě nyní může hrozit obvinění z křivého nařčení.

Szabová nadává Krampolové: „Jsi blázen, blázen, blázen, potřebuješ zkopat!" (Na nahrávce jsou slyšet plesknutí, jako by uštědřovala Krampolové záhlavce). „Ahoj Jirko, měj se hezky. Odejdu normálně, protože ona je normální hajzl. Se bude ke mně chovat jako k normálnímu hajzlu."

Krampol: „Na koho řveš? Pak jí řekneš, pojď vyzkoušet něco a pak to svedeš na mě?"

Szabová na Krampolovou: „Seš hajzl, rozmazlenej hajzl, komunistickej rozmazlenej hajzl."

Krampolová hystericky: „Volám mámu a volám si zachránku!" (Je slyšet křik, nesrozumitelná hádka a další rány. Krampolová nyní tvrdí, že ji Szabová zkopala)

Krampolová: „Já chci záchranku!" (Záznam končí)

K události došlo 22. ledna krátce po čtvrt na deset večer. „Byli jsme s Jiříčkem po flámu, necítili jsme se dobře. Když Szabová zazvonila, pustila jsem ji dovnitř. Dali si spolu víno. Já šla venčit Žanetku a šla jim pro druhou flašku. Vyprávěla, že když nejsem na sex, že by mi možná pomohl sex ve třech. V první chvíli jsem souhlasila. Když mi ale sáhla mezi nohy, tak jsem utekla,“ popsala situaci s šokujícími detaily Krampolová.

„Vrátila jsem se a pustila jsem si film. Oni stále leželi v posteli. Sex nemohl probíhat, Jirka byl v tu chvíli impotentní. Ta jitrnice nechtěla jeho, chtěla mě, proto říkám, že je lesba. Na policii udala, že ji Jirka znásilnil a já že jsem ji sexuálně obtěžovala a zamkla byt. To poslední jsem skutečně udělala, chtěla jsem volat policii, protože mě zmlátila,“ dodává Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám