Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) je už od včerejška padesátnicí. Stejně jako Dara Rolins (51) dokázala ovšem i ona zastavit čas a kulatiny by jí určitě nikdo nehádal. Předvést své tělo v plavkách nebo v sexy oblečení nemá problém ani teď, na své jubileum ovšem přidala i žhavý výběr z minulosti.

Krásný dárek dala Simoně Krainové její sestra Yvona. Ta jí připravila výběr z jejích titulek, které celá léta pečlivě schraňovala. „Když vyšla první titulka, dala jsem ji do krabice na památku. Když jsem plnila druhou krabici, myslela jsem na to, jak dlouho mě to bude bavit a kam je budu dávat. Když třetí, tak jsem toho nechala, musela bych vyhodit nábytek. Tak tohle je střípek z té první krabice... kam takové hubené kuře může až vzlétnout. No a lítá stále,“ napsala modelce sestra k výběru.

Výběr z titulek vytvořila pro Simonu její sestra.

Sama Simona si pak oslavu padesátých narozenin dopřála přímo v ráji. Party se konala v Dominikánské republice, kde teď celá rodina pobývá a kam za ní dorazili ti nejbližší. „Pár přátel stačí mít. 50 DONE. Děkuji vám všem za krásná přání a slibuji, že ani tento vzácný poločas nic nezmění a já se budu dále snažit vás inspirovat, motivovat, rozesmívat a některé i s*át, protože mě to baví čím dál víc. FCK THE AGE, happy bday 2 ME,“ napsala modelka na Instagram k fotkám, kde je ve společnosti těch, které má nejraději.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám