Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se zdá, že není společenská událost, na které by se neobjevila Catherine Zeta-Jones (54). Na 76. ročníku předávání British Academy Film Awards oblékla průsvitné šaty, ve kterých vypadala jako bohyně.

Herečka předávala cenu za nejlepší film německému snímku Na západní frontě klid, publikum ale při jejím příchodu rozhodně klidné nebylo. Catherine se ukázala v šatech značky Tony Ward s efektem fialových a žlutých korálků, které rafinovaně odhalily její vnady. Průsvitná látka nechala vyniknout i hereččiny stále dokonalé nohy. Róba byla zakončena dlouhou vlečkou, se kterou si Catherine při pózování vyhrála.

Během přenosu také dokázala, že je ženou, na niž se vyplatí čekat. Neobjevila se na začátku na červeném koberci, do Royal Festival Hall dorazila právě až na konci galavečera na předání ceny pro nejlepší film. Fotografové ji tak měli možnost vyfotit až v závěru v místnosti pro vítěze. Po předávání cen pak ještě udělala radost princezně Kate, které na oficiálním instagramovém účtu královského páru okomentovala její šaty slovem „úžasné“ a přidala srdíčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám