Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si na poslední chvíli vyzvedla model od návrhářky Zuzany Lešák Černé, byla vyděšená. Róba sice na první pohled odvážně nevypadá, ale k tomu, aby držela na těle, bylo potřeba podlepení snad ze všech stran. A to v ní Iveta Lutovská (40) musela i tančit.

"Oblékla jsem šaty asi deset minut před příchodem na ples a byla jsem trochu zděšená, jak jsou na mě odvážné. Ale jsou krásné, mám z nich radost," řekla Super.cz Iveta k modelu, který by bez podlepení držel jen za krkem a látka by se rozevlála zejména v oblasti ňader.

To ale nebylo jediné, co moderátorku překvapilo. "Když jsem si přečetla scénář, zjistila jsem, že budu tančit úvodní tanec. Nechodila jsem ani do tanečních. Takže paradoxně nemám trému z moderování, ale z toho, že mi dopředu neřekli, že mám tančit," svěřila před začátkem plesu. V našem videu můžete vidět, jak to nakonec s parťákem Janem Čenským na parketu zvládla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám