Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle bylo její velké poprvé. Lucie Matušová (20) už je sice dva roky maminkou dcerky Natálie a více než rok a půl je vdanou paní, ale ještě nikdy nebyla na plese. Teď ji konečně manžel, zpěvák Bohuš Matuš (50), vyvedl na Český ples, kde sám vystupoval.

Překvapilo nás, že Lucka nevzala Bohuše třeba na svůj maturitní ples. "Ten jsem bohužel ještě neměla, ale snad se taky dočkám. Mám přerušenou školu, ale plánuju se tam vrátit, až dcerka trošku povyroste," řekla Super.cz Lucka, která se na ples velmi těšila, šaty si vypůjčila v salonu a nechala se i odborně nalíčit.

Pro Bohuše jsou plesy spíš pracovní rutinou, má jich za sebou snad tisíce. "Letos je to můj sedmý," spočítal. V plánu měl pár i tanec, i když Bohuš připustil, že je příšerný tanečník, a Lucie sice tančila, ale společenské tance nikoli. Nechodila ani do tanečních. "Asi budu kopírovat ostatní, snažit se nepřerazit se o šaty a nedělat ostudu," svěřila Lucka.

Bohuš byl rád, že se vešel do svého saka, protože pár prozradil, že po večerech ujíždí na brambůrkách. Útěchou mu je, že do divadelního kostýmu v muzikálu Ples upírů, kde je navíc většinu představení zahalený do širokého pláště, se vejde. "Už se na Ples upírů, který se začne v září opět uvádět v Divadle GoJa Music Hall, moc těším," uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám