Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K módní návrhářce Dominice Sedláčkové chodí řada celebrit, když se chtějí blýsknout na společenské akci. Hned po svém příletu z Kanady za ní zamířila i Lucie Vondráčková (44), když se potřebovala obléknout na ceny TýTý. "Měla jsem pro ni několik variant, ale po porodu a díky kojení se jí změnila postava, takže jí neseděly přes prsa," prozradila Super.cz Dominika.

"Naše šaty si nakonec nevzala, vybrala si v jiném salonu, ale na Zlatou hokejku už bude mít naši róbu, která jí, myslím, sedne. Je to až v létě, říkala, že chce kojit pět měsíců, takže prsa už by se jí do šatů vejít měla," smála se Sedláčková.

V jejím ateliéru se známé tváře střídají jako na běžícím pásu. "Na Českou Miss jsme třeba oblékaly Lucii Smatanovou, spolupracovali jsme i s Petrou Němcovou," dodala. My u ní zastihli Dádu Patrasovou a zpěvačku Dášu Zázvůrkovou, která sháněla modely na svá koncertní vystoupení.

Reklama

Další články

Načítám