Hlavní obsah
Článek

Do Prahy v dubnu zamíří Belinda Davids, tedy slavná dvojnice zesnulé pěvecké královny Whitney Houston (†48). Do našeho hlavního města přiveze show s názvem Whitney Houstoun Tribute - The Greatest Love of All, kde zazpívá samozřejmě největší hity jako I Will Always Love You nebo I Wanna Dance With Somebody.

A když se na Belindu podíváme, je zkrátka k nerozeznání od slavné pěvecké legendy. „S Whitney mě srovnávali už od dětství, ale Whitney byla na očích veřejnosti první. Když jsem byla malá, měla jsem dokonce stejně ostříhané vlasy jako ona. A během celé mé kariéry mě toto srovnání vždy provázelo – vzhledově i hlasově, takže to byla přirozená cesta, že jsem skončila v této roli,“ svěřila se zpěvačka exkluzivně pro Super.cz.

Bohužel se tyto dvě dámy ale nikdy osobně neviděly. „Bohužel jsem se s Whitney nikdy nesetkala tváří v tvář. Bylo by úžasné ji potkat, ale také ohromující potkat někoho, kdo pro mě byl takovým idolem, inspirací a jehož život se tak propletl s mou kariérou.“

28. 4. tedy Belinda Davids odzpívá v pražském Divadle Hybernia hned dva koncerty za sebou. Na co se můžeme těšit? „Je to oslava a znovuobjevení Whitney a všech mnoha hitů, které dala světu a které si lidé budou navždy cenit. Diváci tak mohou očekávat opravdu srdečné vystoupení s prvotřídní produkcí – je to emotivní a nostalgická noc, ale také neuvěřitelně zábavná a povznášející. V davu se často objevují slzy, ale také spousta tance,“ dodala během exkluzivního rozhovoru Belinda Davids, která je od Whitney Houston k nerozeznání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám