Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2007 se rozhodla zkusit štěstí v soutěži krásy. A přestože od té doby uběhla už nějaká doba, Romana Pavelková (40) se stále může pyšnit skvělou figurou. Tou se nyní pochlubila v celé kráse a ve sportovním prádle dokonce předvedla své pozadí.

Přestože řada lidí v těchto měsících odlétá do tepla, modelka si se synem Maxíkem a přítelem Milanem Štědrou naplánovala dovolenou na horách. Odtud také poslala provokativní foto své vysportované figury. „Bylo to úžasné, měli jsme krásné počasí. Je skvělé mít parťáka, jako je Maxík, lítá na lyžích jako drak. A zvládá červené sjezdovky,“ svěřila se Super.cz Romana, která je už pár měsíců šťastně zadaná.

„Přítel Milan má taky rád lyžování, takže to bylo skvělé. Plánujeme v březnu s partnerem jet do Itálie, to bychom si jeli zalyžovat. Uvidíme, jak to vše zvládneme, začínáme rekonstruovat byt, který bychom chtěli mít co nejdříve hotový,“ svěřila se modelka, která se s partnerem plánuje brzy stěhovat do společné domácnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám