Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Profesionální líčení, které vás promění k nepoznání, je v poslední době v kurzu. Jen, co se stala hvězdou internetu patnáctiletá slečna, která si nechává říkat Venus Angelic a dokáže se nalíčit tak, že vypadá přesně jako živoucí panenka, je novou senzací další dívka. Promise Tamang Phan je pro změnu specialistkou na líčení ala slavné celebrity a že jí to jde skutečně na jedničku, se můžete přesvědčit i vy.

Mladá dívka asijského původu se dokáže pomocí precizního make-upu ‚převtělit‘ například do Angeliny Jolie, Scarlett Johansson, Megan Fox, Lady Gagy, Kim Kardashian, Michaela Jacksona, postavy z filmu Avatar a dalších.

Šikovné ruce Promise si už vysloužily takový obdiv, že o ní informují média po celém světě.  Na internetu její videa pod jménem dope2111 zhlédly již desítky miliónů lidí a denně se přidávají další tisíce. První video dívka nahrála již v roce 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám