Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chorvatská modelka Ivana Knöll se ani netají tím, že se proslavila coby nejvýraznější fanynka chorvatského fotbalového nároďáku. Na loňském mistrovství světa v Kataru hlasitě fandila každý zápas a její miláčkové skončili na krásném třetím místě.

V konzervativní muslimské zemi to sice občas schytávala za až příliš odvážné modely, většinou se s ní ale místní muži naopak chtěli vyfotit, ač občas dostávala od pořadatelů nemilosrdnou stopku.

„Nedovolili fanouškům, aby se tam se mnou vyfotili a pózovali na zábradlí. Ptala jsem se jich, proč jsou tak hrubí,“ stěžovala si tehdy kráska, která nakonec mohla být ráda, že jí provokativní outfity prošly. Sama je nyní vyhledávanou kráskou, jež se naposledy pochlubila svůdnými fotkami v šatičkách, v nichž pózovala v centru Londýna.

Atraktivní Chorvatka na svém fanouškovství neskutečně vydělává. Zatímco před mistrovstvím světa v Kataru měla kolem 600 tisíc fanoušků, nyní ji sleduje 3,4 milionu lidí. A tak není divu, že je Ivana žádanou modelkou.

Kromě fotbalu je také velkou fanynkou NBA nebo Super Bowlu. Pozornost světa prvně upoutala už na mistrovství světa ve fotbale v roce 2018, proslavila se ale až o čtyři roky později v Kataru.

Reklama

Další články

Načítám