Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě dávno předtím, než se Meghan Markle (42) seznámila s princem Harrym (39), měla svou webovou stránku The Tig, kde se v jednom z příspěvků rozpovídala i o svatbě Kate a Williama a sebe samé v roli princezny. Web si zrušila krátce předtím, než se v roce 2017 zasnoubila s Harrym.

Blog si Meghan vedla v době, kdy byla průměrně známou herečkou a její největší rolí byla postava Rachel Zane v seriálu Kravaťáci. V roce 2014 v příspěvku, kde přemítala nad pompézností a okolnostmi svatby princezny Kate, mimo jiné prozradila, jak jako dítě snila o tom, že bude královskou rebelkou.

„Holčičky sní o tom, že budou princeznami. Za mě to byla She-Ra, princezna moci. Určitě se tady nebavíme o Popelce. Pro ty z vás, kteří neznají kreslené pohádky z osmdesátek, She-Ra je dvojče He-Mana a královská rebelka s mečem známá svou silou,“ napsala tehdy Meghan v příspěvku, kde zároveň označila psaní o ‚extravagantní svatbě‘ Kate a Williama z roku 2011 za nekonečné.

„Zdá se, že ženy si své dětské fantazie uchovávají do dospělosti. Jen se podívejte na pompéznost a okolnosti kolem královské svatby a nekonečné konverzace o princezně Kate,“ dodala Markle, která svůj web pojmenovala po svém oblíbeném víně Tignanello.

Herečka v rámci blogu sdílela své názory na vše možné od feminismu až po svou vášeň pro filantropii, ale také různé recepty na pokrmy, tipy na líčení a krásu, rady ohledně cestování či rozhovory s přáteli z řad celebrit, včetně herečky Priyanky Chopry či Sereny Williams.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám