Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Zaca Efrona (24) se dočkali. Právě dnes do kin vstupuje jeho nejnovější film, romantické drama Talisman, v němž ztvárnil amerického vojáka Logana Thibaulta. A díky náročnému fyzickému výcviku, který musel kvůli roli podstoupit, předvádí Efron vedle skvělého výkonu také dokonale vypracované bicepsy.

Logan Thibault se vrací ze své třetí mise v Iráku s jedinou věcí - fotkou neznámé Američanky, jejíž tvář ho držela při životě. Rozhodne se ji po návratu domů vyhledat, ale jednoduché to nebude mít nejen při pátrání po tajemné ženě, ale ani poté, co ji najde. Fandové silných příběhů se mají na co těšit.

Na svou doposud nejnáročnější roli se Zac připravoval opravdu náležitě. Aby byla co nejvěrohodnější, konzultoval ji dokonce s vojenským poradcem. Vedle toho absolvoval několikaměsíční fyzický výcvik, který se spolu se speciální dietou na Efronově postavě promítl deseti kilogramy svalů navíc. To ale není jediná změna, kterou idol mladých Američanek podstoupil. Kromě namakaného těla předvede i zbrusu nový krátký sestřih.

„Na začátku jsem si nebyl jistý, jestli to zvládnu. Ale čím víc jsem o tom přemýšlel, tím víc jsem si uvědomoval, že jestli budu mít někdy příležitost hrát roli tak odlišnou od těch, které jsem dosud hrál, tak je to teď,“ přiznal Efron, kterému ve filmu, jehož distributorem je společnost Warner Bros Pictures, sekunduje v roli ženy z fotky okouzlující Taylor Schilling.

Související témata:
Talisman

Reklama

Další články

Načítám