Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Marek Němec (43) je zamilovaný až po uši. Krásnou brunetku Petru Hebkou, která získala jeho srdce, vyvedl poprvé na velkolepou událost, kterou byl Česko-Slovenský ples. "Mr. a Ms. Bond. Protřepat, nemíchat," žertovně komentovala jejich společnou fotografii Petra, která na sociálních sítích děkovala za pozvání organizátorům a moderátorce večera Michaele Maurerové (44).

Pár dorazil do Obecního domu, kde ples probíhal, jako velká voda. Téměř do nekonečna byli ochotni pózovat fotografům, než usedli na svá místa v sále, kde už je čekal program a servírovaná večeře. Nad sklenkou šumivého vína došlo i na něžnosti, které fotoaparáty zaznamenaly.

Ostatně Marek se city k Petře netají ani ve veřejném prostoru, kdy jí pravidelně vyznává lásku i na Instagramu u jejich fotek. "Miluju tě hluboce potrhle," napsal například herec, kterému zamilovanost naprosto změnila život. Jak jim to spolu na plese slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám