Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se objeví na televizní obrazovce Alice Bendová (50), je o zábavu vždy postaráno. Oblíbená herečka se zúčastnila zábavní show Šampioni, kde ukázala, jak je na tom nejen se znalostmi ze světa zvířat, ale také předvedla svou zručnost a taktické dovednosti.

Alice se v rámci show Šampioni utkala se zvířátkem. Nejedná se ovšem o žádného roztomilého mazlíčka, ale o krysu.

Za úkol měla nacpat si do pusy co nejvíce piškotů, a to tak, aby si jich tam dala víc než zmíněná krysa.

"Stačí sníst 23 piškotů, no jasně, to je v pohodě. Já jsem si holt měla vytahávat ty tváře více, teď už je na to bohužel pozdě," říká nervózní Alice Bendová. Tolik piškotů najedou v puse herečka ještě zcela jistě neměla, ale alespoň se o to pokusila a lidé kolem šli do kolen. Do pusy dokázala nacpat neuvěřitelných 20 piškotů.

V pořadu není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a pomoci dobré věci. Soutěžící s nejvyšším počtem bodů se stane vítězem a svou výhru, která bude ve formě hodnotných darů, věnuje zvířecímu hrdinovi, který pomohl člověku, případně zvířecí charitativní organizaci. Není se tak čemu divit, že se Alice pustila do úkolu na sto deset procent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám