Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Drama kolem Ivety Bartošové (†48), jejího posluhovače Josefa Rychtáře (65) a jeho stále ještě manželky Dariny Rychtářové (66), má za sebou další kolo! Dnes odpoledne totiž Darina, vracející se ze zdravotní dovolené načapala zpěvačku ve služebně rodinné firmy. Pak nastalo peklo. „Iveta se konečně z očí do očí dozvěděla, jak jí Josef lže,“ řekla Super.cz exkluzivně Darina Rychtářová, která kvůli obavě z pomsty manžela požádala o policejní ochranu.

„Pepa seděl oblečený ve služebně a dělal papíry. Iveta tam ležela v posteli. Když jsem ji zahlédla, vykázala jsem ji. Řekla jsem jí, ať se sebere a jde pryč z pozemku mé rodiny,“ začíná vyprávění paní Darina. Ta si následně s ženou, která jí rozvrátila manželství, pořádně promluvila.

„Iveta do té doby neměla tušení, že to Pepa hraje na obě strany. Netušila, že mi přísahal na život našich synů, že s ní nikdy nespal. Přitom sama potvrdila, že spolu mají již dlouhou dobu intimní poměr. Nevěděla, že mi pořád vyznává lásku, že říká, že se jí chce do konce května nadobro zbavit, že je jen nemocný člověk, o kterého se stará. Úplně jí to šokovalo. Vyčítala mu, že nám všem, i mým synům, jen lhal,“ prozrazuje Rychtářová. Na místo dorazil i Josef Rychtář mladší, který překvapené Bartošové řekl další věci, které o ní a Darině Rychtář prohlašuje.

„Pepa jí také říkal, že se mnou od srpna nic intimně neměl. Přitom ještě před Vánocemi k něčemu naposledy došlo. Iveta proto manželovi vynadala do lhářů, a když se jí snažil obejmout, odstrčila ho. Byla z toho špatná. Říkala, že s ním nechce nic mít společného,“ tvrdí Rychtářová. Nepříjemná konfrontace, při které vyšla pravda najevo, dostala Josefa Rychtáře tak, že si šel nalít velkou „lampu“ alkoholu. „Iveta ho poprosila, ať jí dá taky, tak to pili spolu. Nakonec jí dal prášek na uklidnění, když se chuděrka rozrušila. Na vlastní oči jsme to tam viděli, že lže, když říká, že jí pít nedává. Iveta je naprostá troska, je mi líto, že mu je vydaná napospas,“ tvrdí paní Darina.

„Iveto, podívej se, co z tebe udělal. To, jak dneska vypadáš, to je jeho dílo,“ řekla Ivetě. Ta byla ze situace celá zmatená, zrada ochránce ji zdrtila. Přesto ale jen tak k jeho plánovanému vyhození nedojde. „Nevěřím tomu, že by ho teď opustila. Není schopná soběstačného života a téměř ani samostatné myšlenky. Nají se, jen když jí někdo jídlo dá. Jako absolutně závislý člověk potřebuje asistenční službu. Kdyby ho odkopla, zemře. Opuštěný psychiatrický člověk jako ona by také mohl spáchat sebevraždu. Je to zlikvidovaný člověk, který je tak mimo, že mi je ho v podstatě strašně líto. Nevěřila bych, co s ní manžel dokázal za pár měsíců provést,“ děsí se Rychtářová, která na popud staršího syna vyhledala policii a na základě výhrůžek manžela požádala o ochranu.

Reklama

Další články

Načítám