Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bujará léta plná večírků a pařeb až do rána má Lindsay Lohan (37) dávno za sebou. V poslední době ji lze na veřejnosti spatřit spíš výjimečně, což je ovšem to velká škoda. Herečka totiž snad nikdy nevypadala lépe. Na přehlídce Christiana Siriana v New Yorku doslova zářila. Navíc z ní číší spokojenost a radost ze života na všechny strany.

Lindsay se po blond letech vrátila ke své původní barvě vlasů. Objemný účes, kterému dominovaly velké vlny, jí vytvořila vlasová stylistka hvězd Danielle Priano. Ta se stará o vlasy mimo jiné Mariah Carey, Jennifer Lopez, Hailey Bieber či Duy Lipy. Dokonale barevně sladěný měla pak Lohan i elegantní saténový model.

Přestože se mluví o tom, že na Lindsay má blahodárné účinky především manželství s Baderem Shammasem, jehož si vzala loni v červenci, na přehlídku ji doprovázeli její mladší sourozenci – sestra Ali a bratr Cody. Lohan přitom přiletěla na přehlídku až z Dubaje, kam se přestěhovala za Shammasem už před téměř deseti lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám