Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plesová sezóna je v plném proudu. Zpěvačka a herečka Monika Absolonová ale nepatří k těm, co by se na tyto události chodili bavit. Na plesy jezdí jen pracovně. „Já na plesy nechodím tančit, já tam chodím jenom zpívat a kdybych tam měla tančit, tak se asi oběsím,“ přiznala se nám.

A hned nám také uvedla důvod, proč se soukromě plesům vyhýbá. „Naposledy jsem tančila na plese se svým bratrem, což je opravdu nějaký ten pátek a brácha se za mě strašně styděl, protože místo toho, aby mě vedl on, tak jsem ho vedla já. Jsem tam s ním švihala a byla to hrozná ostuda,“ smála se Monika během rozhovoru pro Super.cz.

Se zpěvačkou jsme si povídali na křtu knihy o kojení. Jelikož je to maminka dvou malých synů, kojenecké období si ještě velmi dobře pamatuje. Dnes už jsou kluci odrostlejší a dokáží ji pěkně pozlobit. Aby je v průběhu blížících se jarních prázdnin znavila, vezme je Monika Absolonová do Krkonoš na lyže.

Reklama

Další články

Načítám