Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Miss, modelka, moderátorka a lékárnice Jana Doleželová (42) nemůže být aktuálně šťastnější. Nedávno přiznala, že je šťastně zadaná, ovšem největší úsměv na tváři jí pokaždé vykouzlí její dcerka Verunka. Ta má energie na rozdávání a už v útlém věku je zapálenou lyžařkou.

My jezdíme každý víkend lyžovat. My máme hory jako druhý domov a malá takhle lyžuje už od dvou a půl roku a jezdí už velký svahy, je moc šikovná,“ svěřila se Jana Super.cz.

Není ale ničím neobvyklým, když se Jana v průběhu každé jízdy o svou dcerku trošku obává. „Vždycky když ji dávám na trénink, tak se bojím. Ale je to lepší, než kdybych ji trénovala já sama. Vlastně ji vždycky předám na dvě hodinky naší trenérce. Někdy ale lyžujeme společně, ale strach tam je pořád, protože člověk se bojí, aby se něco nestalo."

My jsme se s charismatickou brunetkou setkali na křtu knihy o kojení. Jak na tohle období slavná lékárnice vzpomíná? „Já jsem zastánkyně dlouhodobého kojení a takové té přirozené cesty. Takže pokud žena může, proč se nesnažit do té doby, dokud je to matce i dítěti příjemné,“ dodala během rozhovoru Jana Doleželová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám