Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli se říká, že v Česku a na Slovensku jsou nejhezčí holky na světě, vnější krása od letošního roku není hlavním kritériem pro úspěch v klání Miss Slovensko. Soutěž totiž přišla s novou ideou a krédem, které zní: Nehledáme ideál krásy, ale osobnost. A přestože je finálová dvanáctka plná nádherných mladých žen, na první pohled se dost věcí změnilo.

Přestože se poslední roky kladl stále větší důraz na charisma dívek, půvabná tvář a dokonalé míry byly nezbytnou podmínkou účasti ve finále. Letos se ale u dívek porota zaměřila především na zajímavý vzhled a jejich aktivity.

Podle ředitele soutěže Michaela Kováčika letos do soutěže přišlo rekordních 1175 přihlášek, z nichž devítičlenná porota vybrala do semifinále rovněž rekordních 120 dívek. Finálová dvanáctka, která se poprvé představila v úterý v hotelu v Bratislavě, musela absolvovat čtyři výběrová kola a pohovor se vedl rovněž v angličtině.

„Tento ročník je pro nás skutečně důležitý a bude zároveň velmi těžký. Jsme připraveni obhájit naše ideje a zaměření soutěže na hledání osobnosti,“ dodal k novému pojetí soutěže Kováčik pro deník Nový čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám