Hlavní obsah
Článek

V seriálu chodí v černém a sotva ukáže kousek těla. V reálu se ale Jenna Ortega (21) pěkně rozjela a svým fanouškům odhalila víc, než by mohli čekat. Samozřejmě se to ale neobešlo ani bez oplzlých komentářů na jejím profilu na sociální síti.

Že náhlá sláva s člověkem zamává a lidé někdy dříve konají, než přemýšlejí, je stará známá pravda. Jenna Ortega se díky seriálovému hitu Wednesday stala známou takřka přes noc a v současné době ji na sociální síti sleduje téměř čtyřicet milionů lidí. Herečka sice nepřidává jeden příspěvek za druhým, ale jeden z posledních rozhodně stojí za to.

Jedná se o sérii tří fotografií, z nichž první dvě zachycují lampičku se soškou z antikvariátu. Na té poslední je pak Jenna sama kdesi v domě a na sobě má pouze velmi úspornou bílou noční košilku, jejíž vrchní část je navíc průsvitná. Do objektivu vrhá smyslný výraz a u série fotek je popisek „andělský obličej a já.“

U snímků se rozjela velká diskuse, která rozdělila sledující herečky na dva tábory. Samozřejmě se našla spousta oplzlých komentářů, druhý tábor by se dal označit jako obranný, který prosí, aby lidé přestali dvacetiletou herečku sexualizovat. Faktem ale zůstává, že si Jenna tuto fotku na sociální síť umístila sama a musela počítat i s tím, že nezůstane jen u obdivných komentářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám