Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od jejího vítězství v Miss ČR před dvaadvaceti lety jsme neměli vnadnější majitelku titulu královny krásy. Lucie Šlégrová (42) svými vnadami uhranula i svého manžela, zlatého hocha z Nagana Jiřího Šlégra (52).

Už proto se nemusíte bát, že plastika, kterou se po čtyřicítce rozhodla poprvé podstoupit, by se týkala právě těchto partií, i když sama několikrát přiznala, že kvůli bujnému dekoltu bojuje například s výběrem šatů nebo spodního prádla. "Kdo by řekl, že oči, co," smála se Lucie, když jsme s ní probírali plastiku horních víček, kterou před pár dny absolvovala.

"Zákrok vůbec nebolel, pak, jak to přicházelo k sobě, trošku to štípalo, ale jinak fajn. Doktor byl super. Absolutní nadšení. Strašně to pomůže. Uleví se očím, a ještě k tomu omládnete," svěřila Super.cz Šlégrová.

Lucie si vybrala renomovanou kliniku s dobrými referencemi a odhodlávala se velmi dlouho. "Když vidím, co mi posílají některé ženy za fotky z pokažených operací, jak dopadly, nevěřila bych, že tohle je v dnešní době možné," vysvětlila, proč měla strach, který byl naštěstí neoprávněný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám