Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mediální přestřelka mezi rodiči malé Laury, dcery zpěvačky Dary Rolins (51) a Matěje Homoly (38), má další pokračování. Zatímco dosud oba vystupovali jako zodpovědní rodiče, dnes už na sebe hází pořádnou špínu. Homola teď vytáhl nejtěžší kalibr. Laura prý má radši chůvu než svou mámu. Navíc Daru muzikant obviňuje z toho, že dcerku zneužívá ke své propagaci. A za tuto kritiku ho prý porotkyně Hlasu Česko Slovenska chce potrestat tím, že malou nebude vídat!

Matěj Homola, člen kapely Wohnout, nepatřil nikdy k těm, kteří by se rádi hřáli ve světle reflektorů a kteří by rádi nechali nahlížet do svého soukromí. O to víc ho proto „sejří“, když vidí, jak Dara používá malou Lauru ve své práci.

„Zlom nastal ve chvíli, když jsem se dozvěděl, že Darina natočila s Laurou klip za účasti novinářů. Darinu jsem několikrát důrazně žádal, aby přestala Lauru používat pro svoji propagaci, aby chránila její soukromí. Pro mě je to vážný problém, protože se Laura nemůže bránit. Možná nebude chtít být jednou celebritou, kterou si každý fotí a která je sociálně vyčleněná ze společnosti. Možná bude chtít být normální děvče a já bych jí nechal právo samostatně se rozhodnout. V momentě, kdy jsem na toto Darinu důrazně upozornil, všechno se změnilo. Několik dní nato mi volal její právník. Lauru chce do své výhradní péče,“ řekl deníku Plus jeden deň Homola.

Rolins zase odmítla to, že by její bývalý druh mohl vzít dcerku na měsíc do pro ni nebezpečné Indie. Jak ale hudebník vysvětluje, jeli by na místo u moře, kam jezdí mnoho dětí s rodiči a kde je velmi bezpečno. „Předsudky a neznalost. Přesto jsem couvl. Laura tak nestrávila leden a únor v Indii u moře, ale doma s opatrovatelkou, neboť Darina měla hodně práce v televizní soutěži,“ říká. A právě to, že maličká tráví tolik času s chůvou, mu velmi vadí. „Měla by být až poslední variantou a ne standardem. Když je Laura u mě, chybí jí víc než máma. Něco asi není v pořádku,“ dodal drsně Homola.

Reklama

Další články

Načítám