Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka letošního ročníku Miss Czech Republic a zároveň vítězka soutěže o nejkrásnější postavu v plavkách v Česku Kateřina Mládková na návrat z missího soustředění v Emirátech rozhodně nebude vzpomínat v dobrém. Při noční cestě z ruzyňského letiště domů ji okradli. Kateřina přišla o klíče od bytu, doklady i všechny peníze.

Letadlo přistálo o půlnoci z neděle na pondělí. Kateřina se domů do bytu vydala městskou hromadnou dopravou. "Stalo se to v autobuse, měla jsem s sebou dva kufry a kabelku, při vystupování z autobusu jsem vyndávala kufry a než jsem stihla vzít do ruky kabelku, tak tam najednou nebyla. Měla jsem v kabelce klíče od bytu, pas, airpody, peněženku. Opravdu hezké zakončení zahraničního soustředění, " řekla Super.cz Kateřina.

Bez klíčů neměla šanci se dostat domů. Naštěstí měla u sebe telefon, a tak jela přespat k jiné finalistce Veronice Dočkalové. "Jela jsem k Verče a od ní ještě na policii. Vše jsem nahlásila, ale upřímně si nemyslím, že se zloděj najde. Pokud by ale třeba někdo našel vyhozené doklady s mým jménem, byla bych moc vděčná, kdyby mě kontaktoval," dodala Mládková, která se do postele dostala až po čtvrté hodině ráno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám