Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní večer se nesl ve znamení Cen české filmové kritiky. V pražském Divadla Archa se sešly známé filmové tváře, které čekaly, kdo z nich si odnese skleněnou sošku. Pokud byste čekali červený koberec u vchodu, čekali byste ještě teď. Příchozí totiž do divadla přicházeli bez jakékoliv pompy. O večerní róby ale nebyla nouze. Dámy nezapomněly na krásné šaty, pánové zase na obleky a motýlky. Většina vsadila na černou barvu.

Výjimkou ale byla herečka Veronika Žilková (62), jež na sobě vynesla přímo barvy divoké. Večer si náležitě užívala, garde jí dělal přítel Josef Holomáč. Herečka navíc předávala jednu z cen. „Byla to krásná akce, já jsem nemusela být nervózní, protože jsem nebyla nominována,“ svěřila dnes ráno herečka během svého pravidelného cvičení na sociální síti.

S úsměvem dorazila Pavla Tomicová (61), která obdržela nominaci za film A pak přišla láska. Herečka, jež nedávno velmi zhubla a lidé ji tak často ani nepoznávají, vynesla černou róbu s krajkou na dekoltu.

Pozornost vzbudil i ředitel ČT Petr Dvořák, který dorazil o berlích. Během Vánoc si na lyžích zlomil pánev a v sobotu večer se tak poprvé od úrazu objevil ve společnosti. Ten následně předal cenu v kategorii mimo kino za minisérii Podezření.

Herec a zpěvák Adam Mišík (26) si večer náležitě užíval i bez své přítelkyně Natálie Jiráskové (19), která nedorazila. Snímek Banger, ve němž hraje, dostal cenu za nejlepší režii pro Adama Sedláka. Na galavečeru nechyběla ani další tvář z tohoto snímku. Marsell Bending zvolil slušivý smoking a ukázal se tak v róbě, na což u něj nejsme zvyklí.

Nejlepší herečku vyhlásili Josef Trojan a Václav Neužil. Právě Neužil naprosto ohromil přítomné dámy slušivým smokingem a knírkem, jenž z něj udělal naprostého fešáka. A co říkáte vy na to, jak známé české tváře na galavečeru vypadaly? Podívejte se v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám