Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po necelých dvou letech prý posunuli Vanessa Hudgens (34) a její partner Cole Tucker vztah na další úroveň. Herečka totiž podle zdroje serveru TMZ řekla ano poté, co jí její láska položila zásadní otázku, zda se vezmou...Na vyjádření samotného páru se zatím čeká.

Ačkoli se přesně neví, kdy k zásnubám došlo, a tak ani není jasné, zda před ní šestadvacetiletý baseballový hráč týmu Arizona Diamondbacks poklekl, či se na svatbě domluvili jiným způsobem, podle zmiňovaného serveru k zásnubám mohlo dojít již během jejich romantického výletu do Paříže, kam vyrazili loni v listopadu.

Vanessa a Cole se údajně seznámili, když oba navštěvovali meditační skupinu Joeho Jonase. Cole je hereččiným prvním partnerem po jejím rozchodu s hercem Austinem Butlerem, jenž je momentálně nominovaný na Oscara za ztvárnění Elvise Presleyho ve snímku Elvis. Za ten již získal Zlatý globus.

Butler v současnosti chodí již přes rok s modelkou Kaiou Gerber, dcerou Cindy Crawford. S Hudgens přitom strávil Butler ve vztahu dlouhých osm let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám