Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček Tenna svlékla bratra Nikol Švantnerové Patrika. Obsadila ho do svého videoklipu k písni Jenom Tvoje. Nejenže mu sundala svršky, došlo také na polibky.

"Patrik má jako model a profesionální sportovec dle mě perfektní postavu a je zvyklý pracovat před fotoaparáty a kamerou. Ptala jsem se ho, zda mu nevadí záběry bez trika, a souhlasil," řekla Super.cz Tenna k videoklipu.

Líbačka před kamerou původně v plánu nebyla. "Já jsem měla obavy, abych v klipu nebyla moc odhalená a cítila jsem se nesvá. Patrik mě moc překvapil svým přístupem. Byl pro mě při natáčení velkou oporou a možná díky tomu, že jsme si lidsky rozuměli, tak jsme se dokázali oba u natáčení uvolnit a záběry se podařilo natočit poměrně rychle. Natáčení rozhodně nebylo nepříjemné a budoucí přítelkyně určitě nebude litovat," směje se zpěvačka, jejíž partner Karel Komenda, který je například kytaristou Bena Cristovaa, je také ze šoubyznysu, a tak s tím problém neměl.

"Přítel je kytarista a zpěvák, tak chápe, že poutavé videoklipy k tomu patří. Písničky píšu hlavně o vztazích a mužích, takže může očekávat i další zajímavé vizuály. Nicméně na klip se podíval jen dvakrát," dodala.

Reklama

Další články

Načítám