Hlavní obsah
Článek

Za předčasným ukončením účinkování v reality show Výměna manželek většinou stojí značně vyhrocená situace. Tentokrát ale bylo ukončení show hodně nečekané. Pětadvacetiletá Zuzana načas opustila své děti Elišku (1) a Jakuba (3), které vychovává se svářečem Petrem. V rodině Venduly (26) a její partnerky Nikoly (27) jí v teplickém paneláku, kde se starala o osmiměsíčního Tobiáše, zdánlivě nic nechybělo.

Začalo se jí ale neuvěřitelným způsobem stýskat. Stres a odloučení řešila hladovkou, přestala se mýt a plakala. „To není, že bych nechtěla jíst. Nikdy jsem od nich nebyla. Z těch nervů z toho stresu do sebe nic nedostanu,“ nechala se slyšet Zuzana. S tou si její náhradní manželka nevěděla rady.

Zuzka je čuně, zděsí se maminka ve Výměně manželek při pohledu na špínu v domácnosti

„Úplně rezignovala, nebyla se ani vykoupat, prostě vypla,“ kroutila hlavou Nikola, která už ani nechtěla malého Tobiáše nechávat s vystresovanou Zuzanou samotného. Ustýskaná a hladová maminka nakonec rezignovala a požádala o předčasný konec Výměny.

„Nedávám to bez Péti, bez dětí. Nedostanu do sebe jídlo, je mi zle a do konce to nedám. Mám to tak už od začátku. Říkala jsem si, že to ještě zkusím, ale ne,“ měla jasno s tím, že se jí točí hlava a není jí vůbec dobře. Partnerka Nikoly Vendula zas byla obrovský pedant na pořádek a u závěrečného zúčtování si nebrala servítky. „První moje reakce byla, že jsi prase,“ vpálila Zuzaně u zúčtování. Samotná Zuzana už by do Výměny manželek znovu nešla.

Náhradní maminka z Výměny manželek se dozví, jak si Nikča a Vendy pořídily syna.

„Bylo to pro mě psychicky náročné, byla jsem poprvé hodně daleko od dětí, Nikča pak taky otočila, úplně se přestala bavit, ještě jsem se pak dozvěděla že Vendula řekla, že Nikča nesnese silný lidi, tak jestli to nemělo vliv, možná i to byl ten impuls, proč se se mnou přestala bavit, narážky ale žádné nebyly,“ nechala se po Výměně slyšet Zuzana. „Holky byly jinak úplně v pohodě, neměly jsme si pak ale co říct a po Výměně už se nevídáme,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám