Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šansoniérka Renata Drössler (60) byla jednou z těch, kteří herečku Báru Kodetovou (53) ponoukli k tomu, aby se dala na zpěv. Na křtu jejího prvního videoklipu tak nemohla chybět, a stala se tak i kmotrou písně s názvem Náš dům, která je věnovaná obětem domácího násilí.

„Mám z toho velkou radost, že jsem Báru přesvědčila, ať zpívá,“ svěřila se zpěvačka Super.cz.

„Když jsem ten videoklip zkoukla, tak se mi okamžitě vybavila situace z blízkého okolí. Mám tam něco podobného. Sice tam není alkohol, ale jsou tam jiné věci. Dotklo se mě to, protože se to dotýkalo de facto mě, Je to silný videoklip i text, tohle mě dostalo,“ prozradila šansoniérka, která má ale šťastné manželství.

Videoklip, který se stal součástí kampaně na podporu žen, které zažily domácí násilí, u ní silně rezonoval. O to víc, že je zpěvačka maminkou dvou dospělých dcer, a stejně jako každý rodič někdy řešila, zda jsou jejich partneři pro její děti těmi pravými.

„Když něco takového přijde, tak ty dcery stejně neochráníte, můžete jen naznačit, že něco není v pořádku, ale jelikož já ctím názory svých dcer, ctím jejich věk, takže si nedovoluji do toho povídat, mohu jen naznačit, já dávám jen informace, a co ty s tím uděláš, to už je jen tvoje věc,“ prozradila na křtu videoklipu Báry Kodetové šansoniérka.

Reklama

Další články

Načítám