Hlavní obsah
Článek

Pamela Anderson (56) uvedla vlastní televizní projekt. Tentokrát jde o dokument Pamela: Příběh lásky z dílny Netflixu, který měl v pondělí premiéru v Los Angeles a od úterý jej mohou diváci zhlédnout na streamovací síti. Pam si na slavnostní promítání konané v Tudum Theater pozvala i své dva syny Brandona (26) a Dylana (25) a všem názorně předvedla, že červená jí sluší pořád stejně jako před třiceti lety.

Jméno nejslavnější seriálové záchranářky Pamely Anderson se poslední dobou v médiích skloňuje stejně často jako za jejího bouřlivého manželství s Tommym Leem (60). Začalo to přesně před rokem, kdy se po třinácti měsících popáté rozvedla, a to se svým bodyguardem Danem Hayhurstem.

Krátce poté se hojně řešil erotikou prošpikovaný seriál Pam a Tommy, který byl vysílán na streamovací platformě Hulu, u nás na Disney+. Následoval úspěch v podobě Pamelina účinkování v muzikálu Chicago na Broadwayi, kde ztvárnila hlavní postavu Roxie Hart, a poslední dobou se pro změnu probírají její knižní biografie Love, Pamela, ve které se podělila o řadu pikantností. Právě úterní vydání knihy doprovází i zveřejní dokumentu.

V nedávném rozhovoru mimo jiné přiznala, že jediným mužem, kterého v životě milovala, byl její první zmiňovaný manžel, bubeník kapely Mötley Crüe Tommy Lee, s nímž má i své dva syny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám