Hlavní obsah
Článek

Princezna z Walesu se v pondělí večer společně se svým chotěm Williamem (41) účastnila události, která předcházela cenám BAFTA v Londýně a na níž Kate představila svůj nový projekt. Ten popsala jako své celoživotní dílo. A opět na sebe strhla veškerou pozornost, a to nejen fotografů a všech přítomných, ale i manželovu. William své ženě věnoval spoustu obdivných pohledů.

Není divu, Kate byla v červeném kalhotovém kostýmku dokonale sladěném s lodičkami i psaníčkem okouzlující. Princ zvolil královskou modř na obleku, bílou košili a se svou manželkou sladil kravatu.

Na akci konané v budově institutu BAFTA se princezna zavázala, že se bude dál zabývat svým posláním a představila zde svůj projekt nazvaný Shaping Us. Jedná se o kampaň věnovanou rozvoji v raném dětství.

Vedle její již tradiční aktivity v oblasti duševního zdraví, které se věnují společně s Williamem, vnímá Kate tento projekt jako své životní dílo, v němž se zavázala pomáhat malým dětem. Jako trojnásobná maminka má k tomuto tématu jistě velice blízko. V rámci této aktivity navštěvuje školky, dětská centra či dobročinné organizace.

Ve svém projevu na akci Kate uvedla: „Kampaň je v zásadě o tom, jak upozornit na kritický význam raného dětství, a na to, jak formuje dospělé, kterými se stáváme. Během této doby pokládáme základy a stavební kameny pro život. A právě tehdy se učíme rozumět sami sobě, rozumět druhým a rozumět světu, ve kterém žijeme.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám