Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) mění svoji image. Začala barvou vlasů. "Změnit střih si zatím kvůli natáčení nemohu dovolit, ale s kadeřnicí Petrou Měchurovou jsme se rozhodly trochu zaexperimentovat aspoň v barvě. Zvolily jsme zrzavou, ale je pravda, že se hodně rychle vymývá," prozradila Super.cz Jitka, která byla většinu svého života blondýnou.

Jitka je jednou z hereček, které bývají díky svému citu pro módu často zvány na nejrůznější akce spojené s krásou a oblečením. "Módu jsem si začala uvědomovat, když jsem dostala první mikinu z Rakouska, kde byl kačer Donald, a na bruslení jsem v ní okouzlovala chlapce," vzpomínala herečka, jejímž vysněným kouskem, který by ráda měla v šatníku, je cokoliv od návrháře Toma Forda.

Šestiletou dceru Sofii do trendů zatím nezasvěcuje a nechává jí svobodu v tom, co si oblékne. "Když chtějí holčičky chodit v růžové jako barbíny ve věku tři až sedm let, je lepší jim to dovolit. Protože se tak snad nebudou chtít stylizovat později, ve dvaceti nebo i v šedesáti, což bohužel na ulici vídáme," míní Schneiderová.

Ta momentálně natáčí nový seriál pro Českou televizi s názvem Ententýky. "Je to rodinně ženský seriál. Hraju novinářku na mateřské dovolené, kolem níž se odehrávají i příběhy jejích kamarádek a známých," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám